PROGRAMA DE PÓS-GRADUAÇÃO
ENGENHARIA DE ALIMENTOS

Menu

Aplicativos

CAVS – adsorption evaluation

C A V S is a graphical user interface designed to perform statistical analysis and fit models to experimental data obtained for the batch and continuous adsorption / desorption process.

O C A V S é uma interface gráfica de usuário desenvolvida para realizar a análise estatística e ajuste de modelos a dados experimentais obtidos para o processo de adsorção/desorption em batelada e em modo contínuo.

New release: version 2.0 (CAVS now is fully developed with Python).

Youtube tutorials: click here

Spreadsheet examples: click here

Version 2.01 / 64 Bits: Download           New release: fixed minor syntax bugs

Version 2.0 / 64 Bit: Dowload

WARNING: CAVS version 1.0 has been discontinued and it is no longer available anywhere.

 

Universidade Federal do Paraná
ENGENHARIA DE ALIMENTOS
Av. Francisco Heráclito dos Santos, 100
Centro Politécnico - Curitiba
Telefone: (41) 3361-3232
E-mail: posalim@ufpr.br

Universidade Federal do Paraná
ENGENHARIA DE ALIMENTOS
Av. Francisco Heráclito dos Santos, 100
Centro Politécnico - Curitiba
Telefone: (41) 3361-3232
E-mail: posalim@ufpr.br

Imagem logomarca da UFPR

©2021 - Universidade Federal do Paraná - ENGENHARIA DE ALIMENTOS

Desenvolvido em Software Livre e hospedado pela Pró-Reitoria de Pesquisa e Pós-Graduação